Doftipedia logotyp
Karl Lagerfeld Rouge Nyhet - Omslagsbild

Publicerad: 2024-02-17

Ny parfym, Karl Lagerfeld Rouge, kombinerar klassisk elegans med modern innovation

Den nya parfymen Karl Lagerfeld Rouge har precis lanserats och beskrivs av Robertets parfymör Roman Almerac som ”unik, modern och fängslande”. Den är inspirerad av den mångfacetterade kreativa världen av Karl Lagerfeld, där olika dimensioner smälter samman för att skapa förbluffande paradoxer. Influerad av dualitet fokuserar denna parfymen på kontrasterna mellan klassiska inspirationer och en modern, avantgardistisk anda.

Parfymen öppnar upp med en glamorös bukett av jasmin, apelsinblomma och patchouli innan den utvecklas till en trio bestående av persika, päron och svarta vinbär. I basen smälter ett omfamnande ackord av kaschmirträ och ambroxan samman med krämig vanilj och kola, för en varm och diskret avslutning. Resultatet är en oväntad men balanserad aromatisk harmoni.

Karl Lagerfeld Rouge uttrycker en känsla av tidlös elegans samtidigt som den inkorporerar en nyskapande och modern twist. Den är perfekt för den som vill skilja sig från mängden och göra ett starkt intryck med sin doft. Parfymen är redan på allas läppar och förväntas bli en storsäljare bland doftälskare världen över.

Vi på Doftipedia väntar med spänning på att parfymen ska komma in hos återförsäljare så att vi kan lägga upp den på webbplatsen och se vad ni, våra besökare, tycker om parfymen!